Uw professionele partner in de bouw!

Zwaag Bouw

Mijn naam is Jakob van der Zwaag. Zwaag Bouwadvies is ontstaan vanuit mijn ambitie om me steeds verder te ontwikkelen en profileren als professional in de bouw. Al sinds mijn jeugd ben ik hierin werkzaam. Als 17-jarige begon ik als timmerman en ontwikkelde me tot allround-timmerman. Via het werk als tekenaar klom ik verder op naar hbo-bouwkundige met een zelfstandige onderneming. Mijn kernactiviteiten zijn bouwadvies en technisch tekenen.

In mijn werk vind ik kwaliteit, samenwerking en aandacht voor het milieu de belangrijkste aspecten. Kwaliteit uit zich naar mijn idee op verschillende manieren. Praktisch gezien moet een tekening gewoon goed zijn. Ik zie dat andere bureaus hierin soms minder goede kwaliteit leveren. Verder valt het nakomen van afspraken voor mij eveneens onder kwaliteit. Samenwerking heeft mijn bijzondere aandacht omdat een goede afstemming tot het beste resultaat leidt. Dit heb ik ook laten terugkomen in mijn logo.

Verder heb ik bijzondere affiniteit met duurzame materialen in de bouw. Tijdens mijn afstudeeronderzoek heb ik me hier dan ook in verdiept, met bijzondere inzichten tot gevolg. Onder het menu ‘Bouwvisie’ is hierover meer te lezen.

Indien u een professionele partner in de bouw zoekt, dan bent u welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Mijn contactgegevens vindt u hier.

Diploma’s en certificaten

Kennismaken?

Zwaag Bouwadvies
Camstrastrjitte 2C
9104 HC Damwâld

+31 (0)6 – 10 92 55 09
[email protected]

Sidebar-banner-zwaagbouw