Uw professionele partner in de bouw!

Diensten

Zwaag Bouwadvies levert de volgende diensten:

Technisch tekenen

Voor zowel particuliere als zakelijke bouw realiseer ik bouwkundige en constructieve tekeningen. Deze worden in Autocad (2D) en in Revit (3D) gerealiseerd. Ik verzorg tekeningen voor bestaande en nieuwbouw, inclusief eventuele berekeningen.

Advisering

Bij Zwaag Bouwadvies kunt u zich laten adviseren over zowel bouw- als milieutechnische aspecten.

Ontwerp

Ook voor ontwerp kunt u bij mij terecht. Dit realiseer ik voor u in samenwerking met een professionele partner.

Vergunningen

Indien u een vergunning moet aanvragen voor uw bouwproject en niet exact weet hoe u dit moet doen, dan verzorg ik desgewenst de benodigde tekeningen en assisteer bij de aanvraag

Voorbereiding en uitvoeren

Zwaag Bouwadvies verzorgt tevens calculaties / werkvoorbereiding en uitvoering.

Bouwbegeleiding

Als je een bouwproject start, kan het overweldigend zijn om alle details en beslissingen te beheren. Daarom kan bouwbegeleiding een geweldige optie zijn om je stress te verminderen en ervoor te zorgen dat je bouwproject soepel verloopt.

Bouwbegeleiding is het proces waarbij een professionele bouwbegeleider werkt met de eigenaar van het bouwproject om het hele proces van begin tot eind te beheren. In feite is bouwbegeleiding een service die is ontworpen om je te helpen bij het beheren van elk aspect van je bouwproject op een meer georganiseerde en efficiënte manier.

Er zijn verschillende voordelen van bouwbegeleiding. Ten eerste zorgt het ervoor dat het bouwproject soepel verloopt omdat er een professional is die alles in de gaten houdt en ervoor zorgt dat de deadlines worden gehaald. Dit vermindert het risico op vertragingen en verhoogt de kwaliteit van het project.

Ten tweede zorgt een bouwbegeleider ervoor dat het project binnen het budget blijft. Dit betekent dat de bouwbegeleider de financiën in de gaten houdt en ervoor zorgt dat er geen geld wordt verspild aan onnodige zaken.
 
Ten derde neemt een bouwbegeleider de verantwoordelijkheid over van het oplossen van eventuele problemen die zich voordoen tijdens het bouwproces. Dit kan variëren van het oplossen van een lekkend dak tot het coördineren van de werknemers op de bouwplaats. Dit zorgt ervoor dat jouw stress wordt verminderd en je meer tijd hebt om je te concentreren op andere belangrijke taken.
 
Ten vierde zorgt een bouwbegeleider ervoor dat er aan alle wet- en regelgeving wordt voldaan tijdens het bouwproces, zoals bouwvergunningen, veiligheidsvoorschriften en andere relevante wetten.
 
Tot slot zorgt bouwbegeleiding ervoor dat het bouwproces sneller verloopt, wat betekent dat je sneller kunt verhuizen naar jouw nieuwe huis of kantoor. Dit kan je geld besparen doordat je niet langer hoeft te betalen voor tijdelijke huisvesting of extra personeel.
 
Hoewel bouwbegeleiding kosten met zich meebrengt, kan het vele voordelen opleveren voor jouw bouwproject. Het elimineert veel stress en zorgt ervoor dat het project soepeler verloopt, wat uiteindelijk leidt tot een beter eindresultaat. Als je op zoek bent naar hulp bij het beheren van jouw bouwproject, overweeg dan zeker bouwbegeleiding als een mogelijke oplossing.

Kennismaken?

Zwaag Bouwadvies
Camstrastrjitte 2C
9104 HC Damwâld

+31 (0)6 – 10 92 55 09
[email protected]

Sidebar-banner-zwaagbouw